1. Personuppgifter om besökare på webbplatsen och all information som tillhandahålls hanteras och används noggrant.

2. Ljustek-Vakt följer de krav som personuppgiftslagen ställer.

3. Ljustek-Vakts webbplatser håller koll på allmänna besöksdata, såsom surf- och klickbeteende, utan att besökarna behöver identifiera sig. Syftet med detta är att optimera layouten på sidan och/eller att kunna placera mer specifik information på sidan. 

4. Du kan hitta länkar till andra sajter på Ljustek-Vakts sajter. Ljustek-Vakt kan inte ta något ansvar med avseende på hanteringen av dina uppgifter på dessa andra sajter. Vänligen läs sekretesspolicyn, om någon, för webbplatsen du besöker.

5. Ljustek-Vakt kan komma att lämna dina personuppgifter till utvalda partners när du registrerar dig för ett evenemang eller registrerar dig för en tjänst eller tjänst.

6. Ljustek-Vakt kan använda dina uppgifter för marknadsanalyser på en hög abstraktionsnivå (utan att använda dina personuppgifter).

7. Genom att ange dina uppgifter ger du Ljustek-Vakt tillåtelse att informera dig via e-post om energi-, ljus- och hållbarhetsrelaterade ämnen. Du hittar alltid en hyperlänk längst ner i meddelandet för att avsluta prenumerationen.

8. Om du önskar att dina angivna personuppgifter inte längre används alls kan du få ditt konto raderat genom att skicka ett e-postmeddelande till info@jorimar.com

9. Denna integritetspolicy från Ljustek-Vakt kan justeras. Kontrollera därför denna sekretesspolicy regelbundet.